система онлайн-бронирования

Готелі Харкова «Mirax» – місця, в які хочеться повернутися   Всі новини

18.03.2018

Готелі Харкова на сьогодні пропонують широкий спектр послуг. Крім основних – гостям пропонується відвідати тренажерний зал, басейн і ресторан; скористатися безкоштовним інтернетом, паркуванням і трансфером; оцінити послуги косметолога і перукаря; замовити фотосесію. Залежно від бюджету, можна вибрати як готелі Харкова недорого, так і VIP-апартаменти з панорамою міста.

З кожним роком кількість людей, бажаючих відвідати Харків, стає все більше і більше. У порівнянні з минулим роком, це число збільшилося приблизно на 30%. Такі дані вдалося зібрати за відгуками готелів, інформації екскурсоводів та туристичної платі.

Туристична привабливість Харкова пов’язана в першу чергу з його прогресивним розвитком. Підтвердженням цього стало визнання Харкова кращим містом по ефективності ведення бізнесу серед міст Східної Європи за версією газети «Financial Times» у рейтингу «Європейські міста та регіони майбутнього – 2012/2013».

За кілька років роботи, міні-готелі в Харкові Mirax Boutique Hotel заслужили гідні відгуки і високий рейтинг на tripadvisor.ru, booking.com і Google Maps. Ці світові сервіси не допустять замовних або підроблених відгуків від клієнтів, що дає реальне уявлення про цей готель і надаються ним.

Харків – перше і єдине місто в Україні, що володіє повним комплектом нагород Ради Європи. Це в свою чергу не тільки підвищує статус міста, а й відкриває широкі можливості в області співпраці з іншими містами та країнами.

Всі ці заслуги міста – мільйонники говорять про постійну необхідність створювати і оновлювати привабливу інфраструктуру для туристів. Розвинена мережа готелів – це ключовий момент в залучення туристів.

З ростом туристичного потоку потрібно досить швидко нарощувати номерний фонд. І якщо будувати нову масштабну готель досить затратно, то вирішити питання з розміщенням можна шляхом створення невеликих готелів. На особливу увагу заслуговують міні готелю Харкова. Це місця, де постояльцям створюють особливу атмосферу, а подорож надовго залишається в пам’яті як приємний епізод життя.

Міракс Бутік Готель і Міракс Сапфір Бутік Готель – два готелі в центрі Харкова. Ці невеликі дизайн-готелі виконані за індивідуальним проектом, що по особливому виділяє їх серед інших готелів Харкова.

Mirax Sapphire Boutique Hotel у Харкові

Ставши одними з перших серед бутік-готелів Харкова, апартаменти Міракс пропонують високий рівень сервісу і зручні умови розміщення. Такого класу готель в Харкові зможе задовольнити навіть нестандартні прохання і побажання.

У кожному готелі мережі Міракс по 10 номерів, готових цілодобово прийняти своїх постояльців. Надаються номери готелю Харкова категорій люкс, напівлюкс, суперіор і стандарт. Кожен номер виконаний за індивідуальним проектом, що дозволить задовольнити будь-які побажання і смаки гостей.

Mirax Boutique Hotel у Харкові

Меблі також спеціально було виготовлено для міні-готелю в Харкові і виключно з натуральних матеріалів. Таким чином, кожен номер надає повний спектр всього необхідного для самого комфортного відпочинку. Індивідуальність і унікальний підхід тут у всьому!

Але не варто думати, що бутик-готель – це варіант тільки для романтичних подорожей і особливих випадків. Зручне розташування в центрі міста стане вагомим критерієм для бізнес-поїздок. Адже вигідне місце розташування дозволить завжди вчасно прибувати на зустрічі і швидко вирішувати ділові питання.

У міні-готелі «Mirax» дуже комфортно проводити відрядження. Тут завжди дбають про ділові людях, надаючи все, що потрібно для ведення бізнесу: безкоштовний WI-FI в номерах і гостьових зонах, трансфертні послуги, довідкову інформацію та допомогу у виникаючих питаннях.

Серед готелів Харкова бутік-готелі «Mirax», мабуть, одні з небагатьох, які можуть надати послуги VIP-сервісу за помірну плату. Розкішний комфорт в поєднанні з висококласним сервісом – це цілком реально.

Фітнес-центр "Stimul"

Забронювати готель в Харкові можна на офіційному сайті «Mirax». Тут доступна детальна інформація про кожного номері з актуальними цінами на момент бронювання. Повний перелік послуг і спецпропозицій також представлені на сайті. Бронювання на офіційному сайті бутик готелів Mirax гарантує мінімальну ціну за проживання.

 

Mirax Boutique Hotel 8.7 RECOGNITION OF EXCELLENCE 2020
4 star hotels in Kharkov

Наше розташування