Новини

Меню Mirax

Меню Mirax

Шановні гості!

Пропонуємо Вам вибрати Ваш сніданок. Він може включати по одному блюду з кожного блоку.

(більше…)

 

Вакансія Харків | Адміністратор готелю

ВАКАНСИЯ Миракс отель

ВАКАНСІЯ – АДМІНІСТРАТОР У ГОТЕЛЬ МІРАКС

 

Мережа готелів Міракс запрошує на посаду “Адміністратор готелю” позитивного, комунікабельну та відповідальну людину!

(більше…)

Гарантія кращої ціни при бронюванні

Номер Party Room | Mirax Boutique Hotel

Шукаєте номер за найкращою ціною в нашому готелі в Харкові?
Пропонуємо найнижчі ціни, доступні на момент бронювання. Гарантовано.
При бронюванні номеру на нашому веб-сайті ми гарантуємо найнижчу ціну, а також багато інших переваг.

 

Номери для молодят, знижка 15% у річніцю весілля

Предложение для молодоженов | Гостиница Миракс Харьков

Для закоханих, які очікують важливу подію в їх спільному житті – весілля, бутік-готель Mirax Boutique Hotel приготував спеціальну пропозицію для молодят по розміщенню у готелі. Проведіть першу шлюбну ніч розкішно та романтично, адміністрація готелю зробить усе, щоб побажання молодят були виконані та час, проведений у нашому готелі був сповнений тільки приємними та радісними враженнями.

Знижка 15% на номер будь-якої категорії в річницю весілля

Бутік-готель Mirax Boutique Hotel – ідеальне місце для Вас і Ваших коханих у найщасливіший та романтичний день у Вашому житті!

Готель пропонує кращі номери для молодят у Харкові, відзначте урочисті та пам’ятні хвилини в наших стильних інтер’єрах, спеціально для молодят ми підготуємо:

  • святкове декорування номеру обраної категорії, яке не залишить вас байдужим,
  • охолоджене шампанське і фруктове асорті у номері при заїзді,
  • вишуканий сніданок в ресторані готелю або романтичний сніданок у ліжко,
  • можливість проведення весільної фотосесії на всій території готелю,
  • ранній заїзд та пізній виїзд з готелю, щоб молода пара змогла отримати насолоду від часу, проведеного разом (по можливості).

Весільний номер у готелі — це дух романтики, гармонії і любові. Запрошуємо молодят та всіх гостей міста Харкова, які відзначають річницю спільного життя, провести особливий романтичний вечір у стінах нашого готелю.

Бажаємо, щоб Ваше свято буде для вас по-справжньому приємним, чарівним та незабутнім, а красива фотосесія, знята професійним фотографом у розкішних інтер’єрах, допоможе довгі роки згадувати про день вашого весілля, з гордістю показуючи дітям та онукам пам’ятні фотографії.

 

Готелі Харкова «Mirax» – місця, в які хочеться повернутися

Готелі Харкова на сьогодні пропонують широкий спектр послуг. Крім основних – гостям пропонується відвідати тренажерний зал, басейн і ресторан; скористатися безкоштовним інтернетом, паркуванням і трансфером; оцінити послуги косметолога і перукаря; замовити фотосесію. Залежно від бюджету, можна вибрати як готелі Харкова недорого, так і VIP-апартаменти з панорамою міста.
(більше…)

 

Проживання по системі напівпансіон (HB)

Зупинятися у готелі Mirax Boutique Hotel на час відрядження стало ще вигідніше

З радістю повідомляємо, що для зручності наших гостей у Mirax Boutique Hotel з’явилася додаткова послуга – проживання по системі напівпансіон (HB: сніданок + вечеря, або сніданок + обід). Тепер у наших відвідувачів є можливість забронювати номери будь-якої категорії за тарифом, у вартість якого включено не тільки смачний сніданок A-la carte, а й обід або вечерю на вибір (у барі або з доставкою в номер).

Забронювати номер з харчуванням напівпансіон тепер можна як по телефону, звернувшись до служби бронювання або через сайт, скориставшись online послугою – “Знайти номер”. Якщо ваше перебування в готелі пов’язано з відрядженням до Харкова, ми підготуємо всі необхідні для Вашої бухгалтерії документи згідно їх вимог.

Сподіваємося, що вдале розташування готелю та широкий вибір додаткових послуг готелю дозволить бізнес-туристам не тільки продуктивно та ефективно працювати на час перебування у Харкові, але й повноцінно відпочивати після напруженого трудового дня (Див. Послуги готелю).