система онлайн-бронирования

Меню Mirax   Всі новини

Tuesday September 15th, 2020
mirax breakfast

Шановні гості!

Пропонуємо Вам вибрати Ваш сніданок. Він може включати по одному блюду з кожного блоку.

Закуски

  • Сендвіч з сьомгою ………………………………………………………. 150 г
    (Хліб тостовий, сьомга, масло вершкове, лист салату)
  • Сендвіч з сиром …………………………………………………….. 150 г
    (Хліб тостовий, сир, масло вершкове, лист салату)
  • Сендвіч з шинкою ……………………………………………………. 150 г
    (Хліб тостовий, шинка, масло вершкове, лист салату)
  • Сендвіч з ковбасою ……………………………………………………. 150 г
    (Хліб тостовий, ковбаса, масло вершкове, лист салату)
  • Салат із капусти………………………………………………………. 200 г
    (Капуста, зелень, олія)
  • Салат “Літній” ………………………………………………………… 200 г
    (Огірки, помідори, перець болгарський, зелень, оливкова олія)
  • Фруктовий салат зі сметанним топінгом …………………………………. 200 г
  • Сосиски ………………………………………………………………… 120 г
  • Яйця відварні …………………………………………………………..2 шт

Основні страви

  • Омлет з шинкою, овочами і сиром ……………………. 250 г
    (Яйце, шинка, помідор, перець болгарський, сир)
  • Яєчня з беконом ……………………………………. 150 г
  • Mлинці:

з сирним кремом ……………………………….. 150 г

(Сир, сметана, родзинки)

 з начинкою жюльєн ………………………………….. 150 г

(Курка, гриби, майонез, ріпчаста цибуля)

з джемом ………………………………………… …. 150 г

(Вишня, абрикос, полуниця, мед, карамель, шоколад)

  • Сирники домашні …………………………………. 100 г
  • Каша вівсяна ……………………………………….. 200 г
  • Картопля відварна з зеленню ………………………. 200 г

Hапої

  • Чай зелений / чорний ……………………………………… 300 мл
  • Кава…………………………………………………….. 160 мл
  • Сік ………………………………………………………. 250 мл
  • Вода мінеральна ………………………………………… 300 мл

Випічка

  • Хліб чорний / білий
  • Тости пшеничні
  • Круасан

 

Різне

  • Вершкове масло……………………………………………. 50 г
  • Молоко …………………………………………………….. 200 г
  • Йогурт ……………………………………………………… 120 г
  • Сметана …………………………………………………… 50 г

Страви за додаткову плату

 

  • Нарізка овочева ………………………………………. 150 г

(Огірок, помідор, перець болгарський, зелень петрушки)

  • Нарізка м’ясна ………………………………………… 150 г

(Бекон, шинка, ковбаса “Салямі”)

  • Асорті з благородних сортів сиру …………………….. 150 г
  • Фруктова нарізка ……………………………………… 250 г

(Банан, ківі, апельсин)

  • Фреш

(Яблуко, морква, апельсин, грейпфрут, лимон)

 

Сніданки подаються з 8:00 до 11:00.

Обраний Вами варіант сніданку і час подачі просимо дотримуватися заздалегідь!

 

Наше розташування